Der venter to uger med aktiviteter og underholdning i børnehøjde

HJØRRING: Metropol ShoppingCenter er klar med masser af vinterferieaktiviteter i uge 7 og 8.

Børnene kan købe en børnebillet i centret, og med den i hånden kan de suse centeret rundt og hente både ting og mad i butikkerne. Der er også inkluderet børnebillet til Nordsøen Oceanarium og sodavand/popcorn til børn der skal ind at se film i Hjørring Moviecenter.

- Børnebilletten koster 60 kroner, og har en værdi på mindst 250 kr. Den kan købes i Frellsen og Kvicklys kiosk, så længe lager haves, fortæller Jane Melgaard Olesen, der er marketing manager i Metropol ShoppingCenter.

I samme periode kan både børn og voksne opleve en naturudstilling med udstoppede dyr, - der er mulighed for at sebrun bjørn, ulv, zebra føl og flere flotte dyr.

- Tre dage får vi besøg af en konservator, der viser, hvordan man udstopper et dyr og tre dage får vi besøg af en reptilmand med slange, hvor man kan se og røre ved den, hvis man tør. Vi får også besøg af Nordsøen Oceanarium, så der er flere spændende aktiviteter.

Tøndeslagning

Fastelavnsfest mandag den 24. februar klokken 16 er der fastelavnsfest og slå katten af tønden i centeret. Alle børn til og med 12 år kan deltage.

Tøndeslagningen foregår i tre aldersgrupper: 0-3 år, 4-8 år og 9-12 år

- Vi begynder med de yngste. Der bliver kåret en kattekonge – og –dronning i hver aldersgruppe. Der er godter og fastelavnsboller til alle børn. Vi glæder os til at se en masse flotte udklædte børn siger Jane Melgaard Olesen, marketing manager i Metropol ShoppingCenter.

Læs mere på www.metropolshopping.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...