Det er 30 år siden Henrik Svanhede trådte ind i butikken på Frederikshavnsvej i Hjørring

Købmand Henrik Svanhede, MENY Hjørring, kan onsdag 18. juli fejre 30 års jubilæum i butikken.
Han kom til det daværende Hjørring Storkøb som slagter, og siden blev han også udlært bager. Butikken har gennem årene skiftet navn til først Dreisler Storkøb, siden SuperBest og for godt tre år siden til MENY.
- Vi er Vendsyssels største fødevaremarked og har åbent alle ugens dage fra klokken 08 - 20. Hos os finder kunden byens største sortiment af specialprodukter samt flere end 500 varer, det matcher discountpriser. Vi er stolte af at være en stor lokal virksomhed med mange skatteydere ansat. Vore 120 ansatte er hver dag klar til vejlede kunden til at få de bedste råvarer med hjem. Vi holder nemlig så meget af mad, siger købmanden.
Henrik Svanhede vandt i 2014 Tuborgfondets Retail Award med blandt andet denne begrundelse: "Henrik Svanhede har med sin passion og sans for nytænkning vist, at et højprofil supermarked sagtens kan drives i det såkaldte "udkants-Danmark".
- Vi er glade for at forkæle vore kunder med et bredt sortiment af dagligvarer, suppleret med håndplukkede delikatesser, økologiske varer samt specialiteter fra lokale og alverdens producenter. Vore kunder får mange smagsoplevelser, og vi krydrer dem med en god service, så du får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi mener det, når vi siger, at vi er til for kunderne, understreger Henrik Svanhede, købmand, bager og slagter.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...