Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling får glæde af penge fra gourmetaftenen

HJØRRING: Godt 100 gæster forkælede fredag aften smagsløg og maver, til Gourmet & Vinsmagning i Fiberhallen. Meny Hjørrings Fødevaremarked arrangerede aftenen i samarbejde med Fortuna Hjørring og Kræftens Bekæmpelse.
- Vi er glade for at være med til at lave dette arrangement, hvor 50 kroner per kuvert gik til Kræftens Bekæmpelse i Hjørring, siger købmand Henrik Svanhede.
Gæsterne fik af frivillige fra Kræftens Bekæmpelse i Hjørring serveret en lækker fire-retters gourmet-menu med tilhørende 10 forskellige vine sammensat og udvalgt af Menys vin sommelier, Jesper Hejlesen. Jesper Hejlesen præsenterede de liflige dråber sammen med Peter Rask fra Klein.
Aftenens menu bød blandt andet på røget laks på Biscuit, dampet rødspættefilet i hvidvin, farseret med kogte krebs med flødestuvet spinat og toppet med håndpillede rejer. Hovedretten var helstegt dansk ungkvægsfilet, og unikke oste satte et lækkert punktum for aftenens kulinariske sanseindtryk.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...