Hjørring Handel gør klar til en event i særklasse med mode, show, musik og madkræs

HJØRRING: Hjørring Handel er klar til et modeshow i særklasse 21. september i Park Vendia.
- Det bliver fuldstændig crazy, lyder det med et stort smil fra event- og aktivitetschef Rikke Ejsenhardt, der i tæt samarbejde med Sanne Godtliebsen fra House og Henrik Konnerup fra SparEvent står i spidsen for planlægningen.
- Der bliver masser af underholdning og inspiration og godt til ganen - og så er der præmier for over 200.000 kroner og overraskelser undervejs, tilføjer Rikke Ejsenhardt.
61 forretningsdrivende er med til at løfte det gigantiske projekt, hvor der ventes 1200 tilskuere.
- Bilforhandlere, tøjbutikker, frisører, banker, ejendomsmæglere, autoværksted, Vendsyssel Teater, Skallerup Klit, biografen og mange lokale spisesteder er blandt andet repræsenteret.
Nogle af deltagerne er aktive på catwalken, andre i streetfood- og inspirationsområdet andre igen har stande i hallen.
- 14 lokale spisesteder med mad og drikke vil servere lækkerier til gæsterne. Andre har budt ind med store præmier, og så er der sponsorer, der har givet penge til projektet.
- Jeg har slet ikke turdet drømme om, at så mange ville være med. Det er fuldstændig vildt.
Aftenen får et professionelt setup med Brian Lykke som konferencier.

Fristelser til mænd og kvinder

Rikke Ejsenhardt understreger, at der er oplevelser for både kvinder og mænd.
- Der er tøj til både mænd og kvinder. Og så er der jo også kvinder i undertøj på podiet, gratis mad og drikke og biler. Så vi håber, der kommer mange mænd med. Og kommer de ikke med til modeshowet, er de velkommen klokken 22, hvor Kejser Larsen Band giver koncert. Det bliver under alle omstændigheder en mega fed aften.
- Vi uddeler elektroniske goodiebags. Når man køber billetten, oplyser man sit mobilnummer og får tilsendt en web-app med informationer om showet og en masse superfede tilbud, som man kan bruge i byen bagefter.
Klokken 17 åbnes dørene, og gæsterne kan gå rundt til stande med mad, indtil klokken 19, hvor der er showtime.
Billetter kan købes hos House, Tiffany, Diva, Seeds, Zjoos og Posh Shoes, Helm, Hotel Phønix samt hos Kontor & papir.
Billetten inkluderer mad, drikke, modeshow, koncert, elektroniske goodiebags og overraskelser samt vilde præmier. Hovedpræmien er en Peugeot 3008, som man får brugsret til i et halvt år.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...