Malthe Beltoft fra Tokon i Hjørring til EM i Portugal

HJØRRING: I juli valgte 13-årige Malthe Beltoft at tage den lange vej til Portugal. Det var dog ikke udsigten til de varme sommernætter og solskinsfyldte dage, der trak ham til Portugal hele vejen fra Danmark, men EM i karate.
Malthe Beltoft var som den eneste repræsentant fra Tokon Hjørring draget med den danske delegation - bestående af 35 WIKF-kæmpere - til dette års EM i Braga. I alt var der 705 tilmeldte kæmpere fra 16 forskellige nationer og blandt de mange talentfulde kæmpere gav Malthe Beltoft langt de fleste klø og hev en sølvmedalje hjem i hold i aldersgruppen 14-15, hvor finalemodstanderen ikke var en Hr. "hvem som helst". Han havde forinden vundet EM-guld individuel i sin egen vægtgruppe, plus 70 kg. I øvrigt kæmper Malthe normalt i vægtklassen minus 55 kg. Den fysiske fordel har derfor været til at få øje på for modparten.
I finalen i individuel havde Malthe ikke helt afgørelserne med sig, og måtte se sig slået i sin egen vægtklasse, minus 55 kg, af en hollænder. I holdkampen i aldersgruppen 12-13 år blev det til bronzemedalje.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...