Michelle Isaksen fra Matas på Springvandspladsen sætter fokus på Ecooking i sin fagprøve

HJØRRING: Matas-elev Michelle Isaksen inviterer alle interesserede ind i Ecookings hudplejeunivers i perioden fra torsdag 30. januar til 5. februar i Matas på Springvandspladsen.

- Jeg håber rigtig mange har lyst til at kigge inden for i butikken og høre mere om hudplejeprodukterne fra Ecooking. De får masser af ny inspiration og mange gode oplevelser, lover Michelle Isaksen.

Forløbet er et led i Michelles fagprøve. I ugens løb vil der være en række fristelser og aktiviteter, der tager afsæt i hudplejeserien.

- Man kan blandt andet lave sin egen bodyscrub med forskellig dufte.

- Der er også mulighed for at få en fuld rensning af huden, hvor du vil få viden om at passe din hud bedst. Der vil stå produkter rundt i butikken, så man kan få følelsen af konsistensen og prøve sig frem. Ved køb af Ecooking-produkter får man en lille gave med. Der vil være en konkurrence i ugen, hvor man kan vinde fine præmier.

VIP-aften

4. februar bliver der holdt VIP-aften i butikken. Den begynder klokken 18:30, og det koster 50 kroner at deltage.

- Det bliver serveret lækre bobler og lidt til maven. Der vil være en lækker goodiebag til en værdi af 200 kroner til alle, der deltager.

På VIP-aftenen fortæller en repræsentant fra Ecooking om firmaets produkter.

- Der vil være mulighed for at få prøvet peelmasken i løbet af aften, og se hvor rød huden kan bliv, smiler Michelle Isaksen og tilføjer, at huden faktisk skal blive rød.

- Der bliver lavet lipbalm, så deltagerne kan se, hvordan det forgår, og der vil være masser af konkurrencer, så der er stor mulighed for at vinde.

- Til sidst kan man selvfølgelig købe Ecooking-produkter med rabat. Det gælder kun den aften, så det er med at købe stort ind, smiler Michelle og tilføjer, at man kan tilmelde sig VIP-aftenen i butikken på Springvandspladsen.

Praktik gav elevplads

Michelle Isaksen begyndte sin Matas-karriere i butikken Stokbrogade, hvor hun var i skolepraktik.

- Derefter kom jeg til samtale i Matas Østergade. Jeg startede den 3. april på deltid, og efterfølgende blev jeg elev hos Matas Østergade.

- I november 2019 lukkede vi butikken i Østergade ned, og flytte på Springvandspladsen sammen med Matas Stokbrogade. Jeg var med til at pakke butikken ned den 7. november 2019. Det var nogle hårde dage, men vi var godt med. Og den 15. november var jeg med til den store åbningsdag af den nye Matas.

- Så jeg startede i som elev i Matas Østergade og slutter som elev i Matas Springvandspladsen, tilføjer hun.

Michelle Isaksen bliver færdigudlært 18. april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...