15. november slår Matas dørenen op på Springvandspladsen til en ny stor butik - personalet fra de to butikker flytter med

HJØRRING: Matas i Østergade og Matas i Stokbrogade flytter sammen i en ny, stor Matas-butik på Springsvandspladsen 6 i Hjørring. Den nye butik åbner fredag 15. november.

Personalet fra de to butikker følger med til den nye butik, og lige nu gør de to hold sig klar til at flytte.

- Vi glæder os meget til at tage imod kunderne i den nye butik. Vi slår os sammen - også for at få plads til flere brands, fortæller Lise Brobak, der er butikschef i Østergade og bliver butikschef i den nye Matas-butik.

Hun har været ansat i Matas-familien siden 2005 - første gang i øvrigt som elev i Matas i Østergade. Første gang hun blev udnævnt butikschef var i 2010.

Medarbejderne fra Østergade er Lise Brobak, Helle Abildgaard og Michelle Isaksen og fra Stokbrogade er Mette Christiansen, Ditte Christensen og Daniela Kallehauge.

Mette Christiansen bliver stedfortrædende butikschef i den nye butik på Springvandspladsen.

- Butikken indrettes efter det senest nye Matas-koncept og bygges selvfølgelig op med nyt inventar.

Lise og teamet har planlagt nedpakningen af butikken i Østergade - et projekt de forventer er klaret på en dag.

Når butikken i Østergade lukker torsdag 7. november åbner den ikke igen i Østergade. Så går holdet nemlig i gang med at pakke varerne ned.

Mandag 11. november begynder opbygningen og indflytningen i den nye butik på Springvandspladsen.

Tirsdag 12. november har Matas i Stokbrogade sidste åbningsdag. Når butikken lukker om aftenen rykker hele holdet ind for at pakke varer ned og flytte dem til den nye butik.

- Fredag morgen 15. november klokken 9 er vi klar til stor åbningsfest med gode tilbud til kunderne, og der vil også være aktiviteter i butikken i ugen efter åbningen.

De nye mærker på hylderne i den nye Matas-butik bliver: Dior, Caudalie, Embryolisse, Filorga, IT Cosmetic, Lavinde, Nude by Nature, Peter Thomas Roth, RazSpa REN og Tromborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...