Vinderne af en pedaltraktor fra Hjørring Maskincenter og en kompostkværn fra Bygma endnu ikke fundet

SINDAL: Sindal Markeds Tombola blev en stor succes for SRV, Tyrsig og Sindal Idrætsforenings Venner.
Succesen skyldes ikke mindst det rigtig flotte markedsvejr, som gjorde, at markedet var besøgt af mange gæster. Dermed var der også god søgning til tombolaen, hvilket kunne ses på omsætningen.
Markedsudvalgets formand, Bjarne Pedersen stod for udleveringen af hovedgevinsterne, som skete umiddelbart efter Ib Grønbech´s optræden i markedsteltet søndag den 13. maj. Der var naturligvis nogle spændte hovedgevinstvindere, der ventede på deres gevinst og om det nu var den allerstørste gevinst, nemlig en gavechecken på kr. 40.000,00 til EC Møbler, de havde vundet. Denne gevinst tilfaldt en heldig vinder fra Vrå. De øvrige hovedgevinster - betonbord fra Sindal Beton og gavebevis til Super Brugsens slagterafdeling gik til vindere fra Odder og Frederikshavn.
Vinderne af en pedaltraktor fra Hjørring Maskincenter og en kompostkværn fra Bygma blev ikke fundet. Det drejer sig om lod med nummer 510 og lod med nummer 1040, og hvor indehaveren ikke havde givet sig til kende overfor tombolaudvalget. Gevinsterne kan udleveres mod forevisning af lodderne.
Der var 4 nittegevinster, som alle blev udleveret.
Der var også øvrige gevinster, som ikke blev indløst. Derfor opfordres til at tjekke lommerne for at se, om der skulle ligge et gevinstlod fra markedstombolaen i Sindal. Finder man et gevinst lod skal man henvende sig til Finn Nielsen for udlevering inden 27. maj 2018. Indløses gevinsterne ikke, tilfalder gevinsterne de arrangerende foreninger.
Der har igen i år været stor opbakning til tombolaen. Mange forretninger har støttet tombolaen, hvilket foreningerne er meget taknemmelige for. Dette har bevirket at tombolaen igen i år kunne præsentere en række rigtige fine gevinster.
Der er præsteret over 200 frivillige arbejdstimer med tombolaen, så mange tak for hjælpen. Overskuddet går til de 2 foreninger bag tombolaen, nemlig SRV Tyrsig og Sindal Idrætsforenings Venner. Foreningernes formål er at støtte ungdomsarbejdet i SRV Tyrsig og i Sindal Idrætsforening.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...