LandboNord har udskrevet ide-konkurrence om årets dyrskuemotiv i Hjørring

HJØRRING: Hvert år mødes folk fra by og land til dyrskuerne i Hjørring og Fjerritslev. Datoerne er i år sat til den 25. maj i Fjerritslev og i Hjørring den 21. og 22. juni. Selv om der er nogle dage til endnu, så er forberedelserne allerede godt i gang. Blandt andet med at få ideen til dette års dyrskuemotiv.

- Vi har allieret os med den dygtige tegner Niels Gorm Andersen, som stod bag dyrskuemotivet sidste år. Sammen med Niels har vi mange gode ideer, men vi vil også gerne input udefra. Derfor har vi i januar måned udskrevet en idékonkurrence, hvor alle som har lyst, kan indsende deres forslag, siger formand for Hjørring Dyrskue, Lars Mellemkjær.

I 2018 var motivet en tyr, som springer gennem et tøndebånd, der holdes af en storsmilende landmand. Tanken bag den komiske cirkus-scene var på den ene side at vise glæden ved dyrskuerne, men samtidig også den stolthed der ligger i at kunne præsentere sine dyr.

Hvis man har en idé til dette års dyrskuer, skal man sende den til LandboNord inden 1. februar. Hvis den indsendte idé bliver brugt, så vil afsenderen få billetter til enten dyrskuet i Fjerritslev eller i Hjørring - samt sin helt egen dyrskue-tshirt med årets dyrskuemotiv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...