SE BILLEDERNE - Løberne nød turen rundt i byens gader med udsigt til byens flotte juleudsmykning

HJØRRING: 500 deltagere havde meldt sig til årets Juleløb under Hjørrings flotte juleudsmykning.

På ruten gennem byen, blev der løbet på en 5,3 km rundstrækning, hvor der skulle løbes 4 omgange for halv-marathon, på ”Runde løbet” kunne der løbes så mange omgange man ønskede. Hyggeturen ´”Walk” som havde flest deltagere, var for dem, der bare ville nyde byens flotte juleudsmykning.

- Stemningen fra vores side var selvfølgelig helt i top – ikke mindst fordi vi samme dag havde fået 6 stjerne af NORDJYSKE Medier sammen med en kåring som den smukkeste juleby i Nordjylland. Det passede jo helt perfekt på dagen juleløb under de magiske lys i Dejlige Hjørring, siger event- og aktivitetschef Rikke Ejersted fra Hjørring Handel.

Hjørring Handel arrangerer juleløbet i tæt samarbejde med Bones og Coast2Coast.

- 500 var tilmeldt, og det er mange uger sider, der var udsolgt - vi sagde stop ved 500. Det blev en festlig og skøn aften i Dejlige Hjørring, hvor vi fik vist vores smukke juleby frem til glæde for mange mennesker fra nær og fjern.

- Bones i Hjørring sørgede for lækker mad samt øl og sodavand til alle løberne. Ole fra Bone’s er en helt fantastisk medspiller i byen og bakker altid op og store og små event. Jeg syntes, det er helt fantastisk og meget generøst, at Ole bakker op på denne måde. Folk er kommet fra nær og fjern og har set vores smukke by og mon ikke de fortælle vidt bredt om det og kommer igen. tilføjer Rikke Ejsenhardt.

Juleløbet blev sendt fra start første gang i 2017 var arrangeret af Hjørring Handel, Restaurant Bones & Coast2Coast, hvor Rico Eiersted havde stået for ruten og sørget for, at deltagerne kom igennem de flotteste områder i byen.

Starten gik fra Restaurant Bones i Østergade, hvor løbsarrangør Rico Eiersteds forældre, Karen Margrethe og Arne Eiersted, havde oprettet depot med forfriskninger til løberne. Ved mållinien blev der delt medaljer ud til alle deltagere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...