På Lykkegaard har vi haft åbent hver dag siden sidst i maj. Vejret har været lidt blandet, men alligevel har rigtig mange mennesker fundet vej til Tversted og besøgt vores butik, lyder det i en pressemeddelelse fra Lykkegaard.

Som vanligt markerer vi overgangen til åbningstiderne fredag-lørdag-søndag med et hyggeligt antik- og loppemarked i gårdspladsen den sidste lørdag i sommersæsonen. I år bliver det lørdag d. 2. september kl. 11-17

Stadepladsholderne er både private og erhvervsdrivende, så der er mange forskellige ting til salg til gode priser. Desuden har vi ryddet op på lageret, og sælger masser af ting til små penge.

Spejderne er på plads med kaffe, kage, sandwich, pølser, øl og vand mv.

Vi har valgt at ophøre med forhandling af Birkenstocks sko og sandaler. Derfor giver vi til loppemarkedsdagen 25 % rabat på sko, sandaler og ekstra såler. Der er selvfølgelig tale om nye og fejlfrie varer.

Flere andre ting i butikken har også fået udsalgspris på, så der er mulighed for at gøre en god handel.

Vi glæder os til en hyggelig sensommerdag med masser af mennesker og god handel. Indtil efterårsferien har vi åbent fredage, lørdage og søndage kl. 11-17. I efterårsferien har vi åbent hver dag

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...