Dyrehandlen på Frederikshavnsvej har både fisk og gnavere - men i ferien var besætningen lidt ud over det sædvanlige

HJØRRING: Lunds Dyrehandel på Frederikshavnsvej i Hjørring fristede med både slanger, gekkoer, pindsvin og vandrende pinde i efterårsferien.
Mange børn og voksne benyttede sig af muligheden for at få nærkontakt med kræene. Og mange af kunderne - store som små - fik rykket nogle grænser, og fandt ud af, at kongepythonen og den grønne vandagame faktisk er ret venligsindede.
Og det var netop målet med dagene, fortæller dyrehandler Aino Jensen.
Hendes egne grænser blev i øvrigt også rykket et par gange. Blandt andet lærte hun at håndtere alle de slanger, der var gæster i butikken.
- Jeg var ikke bange for slanger, men det var en udfordring - og jeg beviste, at jeg kunne stå med dem alle sammen, smiler Aino Jensen og tilføjer, at slanger og krybdyr er hobbydyr - ikke kæledyr.
To dage med krybdyr og slanger i Lunds Dyrehandel er vel overstået.
- Vi ville gerne give folk mulighed for at opleve krybdyr og udbrede kendskabet til dem - mange er lidt bange for øgler og slanger, fortæller Aino.
Hun har via sit firma et godt netværk til hobbyfolk, der har slanger og krybdyr, og de stillede gerne op med deres dyr og snakkede med kunderne.
- Folk har fået lov at røre og holde dyrene. Hobby-folkene er virkelig varme mennesker, der har været gode til at håndtere mødet med de mange børn og voksne i butikken, der gerne ville se og røre dyrene.
- Vi har samtidig hygget os sammen og udvekslet nye ideer og fif, tilføjer Aino Jensen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...