I forestillingen i Hjørring medvirker blandt andre Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich

HJØRRING: Hjørring Teater frister med forestillingen ”I sidste øjeblik” fredag 30. november på Vendelbohus. Der venter publikum en lun komedie om at blive ældre.

Folketeateret leverer forestillingen, og på scenen står Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, og Jeanette Binderup-Schultz.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje - i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand - udsendt af kommunen - fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Der er spisning inden forestillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...