Foredrag på biblioteket trak 175 tilhørere

HJØRRING: Omkring 175 publikummer dukkede op, da Hjørring Bibliotekerne og TUBA, der hjælper unge i familier med misbrug, havde hentet Lotus Turéll til bibliotekets foredragssal i Hjørring mandag aften 26. september.

Lotus Turéll er datter af den afdøde forfatter Dan Turéll. Lotus fortalte åbenhjertet omkring sin opvækst, der som følge af farens alkoholmisbrug var ustabil, utryg og uforudsigelig for den lille pige Lotus, der alt for tidligt følte et tungt ansvar for både sig selv og sine forældre. Med udgangspunkt i sin egen historie fortalte Lotus om både kærligheden og det omsorgssvigt, som prægede hendes opvækst. Lotus fortalte medrivende omkring de senfølger, som en opvækst i en familie med alkoholmisbrug ofte medfører – og gav mange eksempler på de udfordringer/senfølger, som det har givet hende. Lotus fortalte også om, hvad der har hjulpet hende til at finde sig selv og sine ressourcer frem, så hun har kunnet skabe sig det voksenliv, som hun gerne har villet.

Lotus Turéll fortalte også kort omkring sin bog ”Hemmeligheder for Pige”, som hun udgav i 2017.

I samme forbindelse fortalte TUBA om deres tilbud: Anonym og gratis terapi og rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- og/eller stofmisbrug.

TUBA Hjørring har til huse på i Brinck Seidelinsgade.

På landsplan hjælper TUBA hvert år over 3.000 unge fra familier med misbrug.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...