HJØRRING: Fem ivrige hunde og fire glade hundefører fra DKK I Hjørring var udtaget til dette års DKK DM på Vilhelmsborg lørdag den 5. september.

Vejret var rigtigt ”hundevejr,” temperaturen passende og med solen tittende frem mellem skyerne ind i mellem.

DKK havde på flotteste vis skabt rammerne, og sørget for, at alle Covid 19 restkrationer blev overholdt.

Humøret var i top allerede fra morgenstunden, hvor DKK Hjørring havde Galla og Anita Lyngby på banen som deres klassens tredje hund. Derefter blev det Elba og Pernille Pommerencke. Sidst på dagen kom Biyana og Sofie Blæhr og Fix og Maiken Andersen, og dagen sluttende med Yousee og Anita Lyngby i ilden.

Dagen bar præg af, at hundeførerende ikke havde set hinanden længe, så snakken gik livligt, særligt sammenholdet mellem DKK Hjørrings deltagere, var ikke til at tage fejl af. Opmuntrende ord, og efterfølgende kærligt kritik, når en fører og hund kom ud af banen, signalere den positive ånd, der er i klubben.

Ingen tvivl om, at hver hundefører har haft sin egen personlige sejr på banen. Og med to 4. pladser til såvel Maiken med Fix i LP3 og Anita med Yousee i LP Championklassen. Og med en podieplads som nummer 3 til Anita med Galle i LP3, har DKK Hjørring gjort det flot til dette års DKK DM.

Pernille og Elba, samt Sofie og Biyana sluttede uden for præmierækken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...