Johnny Lindrup Nielsen fra Bilhuset Hjørring har været med i et socialt eksperiment på en øde ø sammen med 13 andre danskere

HJØRRING: Når Danmarks Radio blænder op for ”Øen – en ny begyndelse” på DR1 17. oktober klokken 20 er indehaver af Bilhuset Hjørring, Johnny Lindrup Nielsen blandt deltagerne.

- ”Øen – en ny begyndelse” er et nyt socialt eksperiment, der undersøger mennesket og fællesskabet, når det kommer under pres. For hvad sker der, når 14 helt almindelige danskere fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation i Stillehavet? Det får vi at se i det kommende program på DR1, der har premiere torsdag den 17. oktober, lyder det i en pressemeddelelse fra DR.

I den nye serie på otte afsnit er fællesskabet i fokus. Deltagerne skal i fællesskab bygge et samfund op fra bunden på en ø uden civilisation i Stillehavet.

Gruppen efterlades alene på den øde ø kun med vand nok til at klare sig i et døgn – resten er op til dem. De skal herfra i fællesskab finde ly, vand og føde og klare sig selv i en måned.

- Så er det officielt - om en uge, lige i primetime er jeg en af disse. Kan ikke sige så meget andet, end at det er fantastiske mennesker, hver og een, skriver Johnny Lindrup Nielsen på sin Facebookprofil.

Han konstaterer, at han er blevet en oplevelse rigere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...