Louis Nielsen i Hjørring fejrer 20-års jubilæum og ser tilbage på succesfulde år i byen, som kulminerede tidligere på året, da butikken blev hædret som Danmarks bedste Louis Nielsen-butik

HJØRRING: I 1998 slog Louis Nielsen i Hjørring dørene op for første gang. Dengang havde butikken fire medarbejdere og adresse hed P. Nørkjærs Plads. I dag, 20 år senere, er adressen Østergade 22, og butikken har mere end tredoblet antallet af medarbejdere, som i dag har 14 medarbejdere.
Chefoptiker, Henrik Skovbjerg, der har været med i 15 af de 20 år, bemærker, at der udover en stor stigning i medarbejdere og en ny adresse, er sket en markant udvikling.
- Da jeg begyndte i 2003 tog vi imod kundernes bestillinger manuelt. I dag er det muligt at booke tid online, og vi har investeret i avanceret udstyr som synsfeltscreenere og funduskameraer, så vi kan foretage præcise og grundige synsundersøgelser. Det er en imponerende udvikling, vi har været igennem, fortæller Henrik Skovbjerg i en pressemeddelelse.
Sammen med butikschef Merete Schmidt styrer han butikkens daglige gang.

Bedste butik

Den store stigning i antallet af medarbejdere er sket, fordi flere og flere kunder har fået øjnene op for butikken i Hjørring, og at den lokale Louis Nielsen gør meget rigtigt, blev bekræftet, da butikken tidligere på året blev hædret som Danmarks bedste Louis Nielsen-butik af samtlige 75 butikker, på optikerkædens store firmaseminar i februar.
- Vi blev meget overraskede over at vinde prisen som årets Louis Nielsen-butik på seminaret foran alle kollegerne. Brillestatuetten står helt fremme i vores personalerum, så vi hver dag bliver mindet om at vores hårde arbejde betaler sig, fortæller Henrik Skovbjerg, der sammen med butikken blev hyldet af kollegerne og overrakt statuetten af Louis Nielsens direktør, Mads Nygaard.
Mads Nygaard lægger da også mærke til det, der sker i butikken i Vendsyssels største by.
- Butikken i Hjørring gør en forbilledlig indsats, som vores andre butikker kan lære meget af. De arbejder på fornemste vis med vores nyeste udstyr og de møder kunden i øjenhøjde hver eneste gang, fortæller Mads Nygaard.
Han fremhæver samtidig medarbejdernes evne til at få kunderne til at føle sig trygge.
- Vi er i en branche, hvor tryghed er enormt vigtigt. Vores øjne er vigtige for os, og vi ønsker eksperter, der passer godt på dem. Det formår de i Hjørring, fortæller Mads Nygaard.

Landets fjerde Louis Nielsen

Mads Nygaard var selv butikschef i Louis Nielsens første butik i Aalborg i 1998, da butikken i Hjørring åbnede som den fjerde i Danmark, og han er imponeret over den udvikling, butikken har gennemgået.
- Jeg kan tydeligt huske åbningen i 1998. Vi var spændte på, hvordan byen ville tage imod vores nye butik, men her 20 år efter kan vi konstatere, at de er ganske glade for den, fortæller Mads Nygaard og smiler.
Jubilæumsfest
Butikken fejrer de 20 år med jubilæumsfest i butikken på Østergade 22 fra onsdag den 2. maj til og med lørdag den 5. maj med kage, kaffe og gode tilbud.
Fredag 4. maj bliver der serveret kagemand og maskotten Super Louis kigger forbi. Samme dag vil der være en konkurrence, hvor der er 10 gange 2 biografbilletter på højkant.
Henrik Skovbjerg, Merete Schmidt og kollegerne håber, at mange vil kigge forbi butikken og ønske tillykke.
- Vi har kaffe på kanden og kage klar, og vi håber, at mange vil ind og hilse på, tilføjer Henrik Skovbjerg.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...