Mikael Jakobsen - tidligere direktør i Nordjyske Bank - er med på VFF-holdet

HJØRRING: Den nye superligaklub Vendsyssel FF har fra 1. september 2018 fået suppleret bestyrelsen med forhenværende bankdirektør Mikael Jakobsen. Mikael Jakobsen har siddet direktionen i Nordjyske Bank fra 2010 til juni 2018, hvor han fratrådte direktørjobbet i forbindelse med sin 60 års fødselsdag.
Mikael Jakobsen driver i dag selvstændig virksomhed, hvor han rådgiver virksomheder inden for ledelse, strategi, forretningsudvikling samt sparring og udvikling af bestyrelsesformænd, direktioner og ledergrupper.
Bestyrelsesformand Jacob Andersen udtaler i en pressemeddelelse fra klubben:
- Vi er i Vendsyssel FF glade for at få tilført endnu flere professionelle og ledelsesmæssige kompetencer til bestyrelsen. Mikael Jakobsen er yderst målrettet, engageret, ambitiøs og vækstorienteret. Som ny superligaklub kræver det både forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer i vores organisation - og her er jeg glad for, at Mikael Jakobsen - som bliver næstformand i bestyrelsen - vil være med på "bestyrelses-holdet."
- Mikael Jakobsen har et stort ønske om, at vores Superligahold kan være med til at brande Hjørring Kommune yderligere. Det får en positiv effekt for Hjørring og Vendsyssel som egn, og som vil gøre det endnu mere attraktivt for både erhvervslivet og indbyggerne i Hjørring Kommune, tilføjer Jacob Andersen.
Bestyrelsen i Vendsyssel FF består nu af: Formand Jacob Andersen, næstformand Mikael Jakobsen, Søren Nørgaard Sørensen, Lars Thuesen, Henrik Rasmussen, Carsten Lauritsen, Ib Nielsen og Henrik Konnerup.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...