Huy Bao fra Tokon i Hjørring deltager ved weekendens DM i Gigantium

HJØRRING: Det er sidste år, Tokon Hjørrings Huy Bao kan kæmpe med ved EM U21, -60 kg, i Gigantium, Ålborg, 8.- 10. februar, hvor han repræsenterer de danske farver som en del af landsholdet under Dansk Karate Forbund.

- Huy blev første gang Danmarksmester i sin vægtklasse i 2014 og siden den oplevelse har han fået blod på tanden til endnu flere internationale og nationale turneringer. Han har i på grund af sit store engagement og fordybelse i sin træning opnået flotte resultater nationalt såvel som internationalt: bronze ved De Nordiske Mesterskaber 2018 og guld ved samme turnering i 2017. Danmarksmester 2018, sølv og bronze ved Danmarksmesterskaberne i hhv. 2016 og 2017, oplyser klubben.

Huy har de sidste mange måneder trænet målrettet for at blive klar til kamp ved U21 EM. Træningen har været af både taktisk, teknisk og fysisk såvel som af mental karakter. Det gælder om at træne krop og sind, når det handler om karate og i særdeleshed, når man når op på det niveau, som TOKONs Huy er på. Hvis ikke man har sindet med, så kan man være nok så fysisk stærk. Huy har trænet det hele og er fit for fight på kamparealet den kommende weekend, og i den forbindelse har Huy udtalt, at ”mavefornemmelsen er super god til dette U21, da forberedelserne hele tiden har bevæget sig i den rigtige retning”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...