Claus Dindler har de seneste ti år været fast tilknyttet journalist for Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter

HJØRRING: Journalist Claus Dindler, Hjørring, fylder torsdag 75 år.

Claus Dindler er opvokset i Aalborg, blev student fra Aalborg Katedralskole i 1964 og derefter optaget på Polyteknisk Læreanstalt (senere DTU). Civilingeniør blev han aldrig, i stedet fik han en læreplads på Frederiksborg Amts Avis’ redaktion i Hillerød, og siden 1967 har Claus Dindler drevet journalistik af næsten enhver art.

Fra starten var Claus Dindler primært sportsjournalist, med siden har han skrevet om erhvervsliv, biler, politik og meget andet.

Fra Hillerød gik turen via Aalborg, Odense og Grønland til Hjørring, hvor Claus Dindler var ansat på Vendsyssel Tidende i mere end 20 år – de sidste 10 år som ansvarshavende chefredaktør.

Efter fusionen af Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende var Claus Dindler IT-direktør på Nordjyske, inden han i 2000 vendte tilbage til aktiv journalistik som freelance.

I de seneste 10 år har Claus Dindler været fast tilknyttet journalist for Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter.

Fodbold førte Claus Dindler ind i journalistik og er fortsat en passion for fødselaren. Han har været aktiv old boys spiller i Hjørring AIK Frem i 30 år og har været medlem af klubbens bestyrelse. I en årrække har Claus Dindler været tilknyttet Fortuna Hjørring.

Nu om dage er Claus Dindler aktiv på golfbanen.

Fødselsdagen fejres privat i respekt for corona med hustruen Annette, børn og børnebørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...