Sommerhusene er alle udlejet i højsommerugerne

LØKKEN: Går du med forhåbning om at booke et feriehus i Løkken og omegn i uge 29 og 30, skal du lede længe efter et hus, der er ledigt.

Hos Sol og Strand i Løkken melder bureauchef Gabriele Greiner nemlig alt udsolgt i de to uger.

- Når vi kigger på uge 31, ser den uge også ud til at blive udsolgt inden længe. Det er vi utrolig glade for, og det er et udtryk for, at mange feriegæster er meget glade for at komme til Løkken og til Danmark generelt. Vi har en del stamgæster, som kommer år efter år, og det er herligt, siger bureauchefen.

Selv om der ikke er flere ledige feriehuse i uge 29 og 30, er det ikke ensbetydende med, at Gabriele Greiner og hendes medarbejdere på kontoret i Løkken kan læne sig tilbage. Tværtimod.

- Vi får et stort rykind af gæster på bureauet de kommende lørdage, og vi skal gøre alt for, at de føler sig velkomne, og at de får en god ferie, siger Gabriele Greiner.

Særligt uge 30 er præget af mange skandinaviske gæster, som kommer til landsdelen på grund af den store fodboldturnering i Hjørring, Dana Cup.

Borgmester i Hjørring Kommune, Arne Boelt (S) glæder sig over de mange feriegæster, der strømmer til området i den kommende tid.

- Det er fantastisk, og det har stor betydning for handelslivet - ikke bare i Hjørring Kommune men i hele Vendsyssel. Nu handler det om at være de gode værter, så gæsterne ikke blot ”skal være velkomne” men også føle, at de er det og føle sig serviceret, siger Arne Boelt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...