LIUF Løb er nu endelig i gang igen efter corona lukkede aktiviteterne ned, og alle er velkomne til at løbe med

HJØRRING: Som så mange andre foreninger og aktiviteter, blev også LIUF Løbs fællesskab ramt af restriktioner og nedlukning, da corona ramte Danmark. Men nu er aktiviteterne startet op igen, naturligvis tilpasset de gældende anbefalinger fra myndighederne, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Alle, som syntes det bare er nemmere og sjovere, at løbe sammen med andre, igen mødes ved Lundergård hallen onsdag kl 18.30 og søndag kl. 10.00, og alle er velkommen, oplyser klubben.

I LIUF Løb er der mulighed for en løbetur sammen med andre, uanset hvilke niveau man er på. Der er mange muligheder, lige fra en kort løbetur i roligt tempo til en mere tempofyldt tur som kan udfordre de fleste motionsløbere.

For helt nye løbere blev forårets løbestart hold også ramt af Corona nedlukning. I stedet vil LIUF Løb lave et efterårs hold med opstart medio august.

- Løbestart er et træningsprogram, som har det mål, at man i løbet af ti uger kan løbe seks eller ti kilometer. Så har du lidt svært ved at få omsat de gode intentioner om at komme i gang med løb som motionsform, er der hjælp at hente i LIUF Løb, slutter LIUF.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...