ENV fonden har bevilliget 300.000 kr. til elevator- og køkkenprojektet i Kulturhuset, men der mangler stadig 300.000 kr. i at det kan realiseres

LENDUM: Fremmødet til Lendum Kultur & Borgerhus’ generalforsamling var rimeligt, men ikke overfyldt, da den blev holdt forrige mandag.

Formand Kjeld Nielsen aflagde beretning om årets gang bla. koncert med Ole Gas samt Irsk aften med McGuinness. Affaldsdag, hvor der blev indsamlet 400 kg i by og omegn. Succesen gentages igen den sidste weekend i april, hvor det er landsdækkende affaldsdag. Også selv om der er konfirmation i Lendum.

Bænkene samt busskuret v. Vestergården er blevet malet. Kommunen gav to trillebøre med blomster, som pynter ved busskuret, og de fyldes med blomster igen til maj. Vedligeholdelsespuljen bevilligede 50 nye flagstænger til byen. Der skal laves en flagvogn, så flagene køres ud og sættes op ved konfirmation, sommerfest og andre arrangementer i byen. En frivillig flagkomite´består af Jørgen Jensen, Carsten Mathiasen, Anders Birnbaum, Kurt Christensen og Bo Jensen og gerne flere må melde sig.

Der har været holdt Kvindeaften med modeshow og tapas og det tiltrak 122 købelystne damer. Knap så godt gik det med en bustur, som borgerforeningen ville prøve at arrangere - dem måtte aflyses på grund af for få tilmeldte. Julestjernerne har fået nyt lys og nu håber alle på, at den rigtige løsning er fundet. Julefrokosten blev holdt med fuldt hus og for første gang med den nye vært Morten Cassøe ved roret.

ENV fonden har bevilliget 300.000 kr. til elevator/ køkken projektet i Kulturhuset, men der mangler stadig 300.000 kr. i at det kan realiseres. Fonde søges løbende.

Et lærred er blevet sponseret til Kulturhuset, så nu er en projektor til fremvisning af film og billeder også et ønske til huset. Velkomstposerne til nye borgere deles ud og modtages med stor tak fra tilflytterne. Det kræver dog at bestyrelsen får besked om, hvornår nye naboer flytter ind.

Kasserer Niels Bach fremlagde årets regnskab, som viste et underskud på ca. 25.000 kr.

På valg var Sten Schütt, Kjeld Nielsen og Birgitte Pedersen. Sidst nævnte ønskede ikke genvalg. Ny i bestyrelsen blev Benny Jensen Sønderbakvej, og bestyrelsen konstituerer sig på næste møde.

Kjeld informerede også om at Soltorvet forventes færdigt hen over sommeren.

- Bestyrelsen håber at folk i Lendum og omegn vil støtte op om de forskellige arrangementer, da det er grobunden for at holde gang i det sociale sammenhold, lyder det fra foreingen.

- Lysten til at lave tiltag i Lendum er også større fra foreningernes side, hvis man føler opbakning fra lokalbefolkningen.

Allerede i februar er der mange arrangementer i Lendum. Rikke Nielsen fortæller om Lykkeliga den 27 februar kl. 19, en aften hvor hverdagens små problemer bliver sat i perspektiv med Rikkes livsbekræftende fortælling om medgang og modgang i livet. Hendes mand Lars Lundsgård vil til sidst fortælle kort om deres planer med Vestergården i Lendum. Billetter skal bestilles senest 22. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...