Ny udstilling i Kunstbygningen i Vrå

VRÅ: På udstillingen Ind i Landskabet i Kunstbygningen i Vrå kan man fra 9. juni møde forskellige kunstnergenerationer med landskabet som omdrejningspunkt. Publikum vil kunne opleve den traditionelle tilgang til landskabsmaleriet, som Kunstbygningen bl.a. er kendt for, mens de nyere kunstnere på udstillingen arbejder videre med de klassiske temaer og genfortolker landskabet gennem andre medier og udtryk. Nogle af de yngre kunstnere på udstillingen er uddannet indenfor de seneste år og har allerede markeret sig på den danske kunstscene.

Kunstnerne repræsenterer et fælles tema, men med vidt forskellige måder at indfange landskabet på – fra det mere traditionelle naturlandskab til indre landskaber af tanker, stemninger og liv. Man vil kunne opleve maleri, fotokunst, computergrafik og forskellige former for installationskunst – bl.a. et landskab opbygget af jord og planter.

Der er værker af følgende kunstnere:

Svend Engelund, Johannes Hofmeister, Poul Anker Bech, Karen Gabel Madsen, Anna Kristine Holmberg, Amalie Gabel, Allan Otte, Jesper Olsen og Carlo Wognsen

Udstillingen løber frem til 21. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...