Firmaet reparerer både, campingvogne og plastdele og udfører bilpleje, skadesarbejde samt auto- og industrilakering

HJØRRING/FREDERIKSHAVN: Backhausen A/S i Frederikshavn og Hjørring har siden 2014 været medlem af landets største frivillige kæde af autolakererier Lakexperten - som nu bliver til Qars.

Som underleverandør til branchens autoriserede forhandlere og frie værksteder har Lakexpertens værksteder igennem de seneste år udviklet sig for at imødekomme kundernes nye behov og ønsker.

- I dag forventer kunderne leveringshastighed, præcision, høj kvalitet og lange landsdækkende garantier. Kæden bliver Danmarks største netværk af professionelle lak- og skadescentre, der har opbygget en værdifuld knowhow og en omfattende erfaring med at håndtere autoskader og autolakering. Af skader bliver man klog - og dermed til at øge rentabiliteten for autohuse, bilimportører, leasingselskaber og større flådeejere gennem et fremsynet set-up med centraliseret taksering, strømlinede processer og ensartet høj kvalitet, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

- Hos Backhausen reparerer vi både campingvogne og andre plastdele, udfører bilpleje for private og erhvervskunder samt skadesarbejde udover auto- og industrilakering.

Virksomheden overtog sidste år Nordjysk Autolakering A/S i Sæby som udelukkende udfører storvognslakering og har eget sandblæsnings- og metalliseringsanlæg.

- For os er det den perfekte løsning med det nye koncept, da vi i forvejen er andet og mere end autolakering, fortæller administrationsansvarlig Jannie Backhausen.

- Vi har kun skiftet navn, men ellers er alt som det plejer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...