SINDAL: Det lokale Kejser Larsen Band med Christoffer Kejser Larsen som forsanger er et uhyre populært band. Selvom bandet ligger i yderkanten af dansktopgenren, da bandet er en del rockpræget, har Christoffer Kejser Larsen, Mikkel Zakariasen, Jens Ettrup og Kristian Grundtvig Larsen fuldstændig erobret dansktopscenen med deres iørefaldende samfundsrelaterede sange. Hver gang Kejser Larsen Band udsender en ny single, stryger den direkte til tops på Dansktoppen på P5, og sidste år blev bandet den overraskende vinder af Familie Journals Læserpris.

Nu er Kejser Larsen Band nomineret igen. Efter et hårdt udskilningsløb i to runder er bandet nu blandt de 20 kandidater, der er gået videre til den endelige afstemning om Familie Journals Læserpris 2019. Vinderen afsløres til det store Dansktop-show i Boxen i Herning lørdag den 23. marts, hvor prisuddelingen optages live og senere sendes på DK4.

Alle kan være med til at stemme på Kejser Larsen Band ved at sende en SMS

med teksten: FJK KLB til 1445. Deltagerne er samtidig med i konkurrencen om 2 billetter til Dansktop Prisen 2019 samt overnatning på Best Western Plus Hotel Eyde inkl. morgenmad. Der kan stemmes indtil torsdag den 28. februar klokken 12. Hver SMS koster 10 kroner + almindelig sms-takst.

- At være nomineret er en stor ære for vores band. Når man tænker på, hvor meget musik der produceres og udgives på dansk hvert år, så er det et kæmpe skulderklap og en anerkendelse for alt det hårde arbejde, som vi har lagt i produktionsvirksomhed og live-optræden i det forgangne år. Vi er dybt taknemmelige for nomineringen og håber, at rigtig mange i Sindal vil være med til at bakke os op og sms-stemme på os inden den 28. februar, siger Christoffer Kejser Larsen.

Bandet optræder også med deres sange på scenen i Boxen i Herning, og det sammen med store navne som blandt andet tæller Hansi Hinterseer, der kun optræder denne ene gang i Danmark i 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...