Se listen over de ti mest læste digitale magasiner fra Hjørring Bibliotekerne

HJØRRING: Hvis man spørger, hvad man kan låne på biblioteket, så vil langt de fleste sikkert svare: "Det er jo indlysende. Bøger selvfølgelig". Og de fysiske bøger i papir fylder da også meget rundt omkring på landets biblioteker. Der er dog også en hel perlerække af digitale tilbud, som du har adgang til som låner.
- Et af disse tilbud hedder RB Digital. Det er en service, som giver dig adgang til mere end 300 magasiner i alle mulige afskygninger. RB Digital er naturligvis også til rådighed for lånerne på Hjørring Bibliotekerne, lyder det.
Der er allerede godt gang i udlånene af de digitale magasiner, og kigger man lidt på statistikkerne, kan man se, at "Alt om DATA" og "Datatid" er de meste populære i RB Digital i Nordjylland. Det er måske ikke så overraskende, da det er de eneste to magasiner, som er til rådighed på dansk - langt størstedelen af magasinerne er nemlig på engelsk.
Af de engelsksprogede magasiner er det de store kanoner som "The Economist" og "The New Yorker", der ligger højest i statistikkerne. Ifølge tallene er vi i Nordjylland dog ikke helt så optaget af de store verdensnyheder, som de er i resten af landet. Heroppe interesserer vi os nemlig mere for fotografi med både "Amateur Photographer" og "Photography Week" placeret i top fem over de mest læste magasiner i regionen.
Udvalget af magasiner er heldigvis ikke kun til aspirerende naturfotografer - der er sikkert også noget til lige netop din interesse. Er du for eksempel en af de mange, der har (gen)opdaget strikningens lyksaligheder, er der ikke mindre end seks forskellige strikkemagasiner tilgængelige, herunder "Interweave Knit", "Knitscene" og "The Knitter".
Klassiske modemagasiner som "Elle" og "Vogue" er også at finde, og hvis du nu er i gang med at planlægge sommerferien, er der "Lonely Planet Traveler", "National Geographic Traveler" eller til campingfolket; "Practical Caravan" og "Practical Motorhome".
Er du en dem, der skal bruge din sommer på de store sportsbegivenheder, er der både fodboldmagasinerne "Match of the day" og "World Soccer" til fodboldentusiasterne samt "Cycle Sport", "Pro Cycling" m.fl. til dem, der ikke kan vente til årets Tour de France.
Er du til gengæld helt ligeglad med sport, men fan af den romantiske komedieklassiker "Notting Hill", vil det sikkert glæde dig, at RB Digital også giver adgang til "Horse & Hound". Det er det magasin, Hugh Grants karakter William Thacker hævder at arbejde for, for at få lov til at se Julia Roberts’ filmstjernealias, Anna Scott.
Adgangen til RB Digital går gennem dit biblioteks hjemmeside. Når du er oprettet som bruger, kan du læse magasinerne på nettet eller i RB Digital-app’en, som fås i App-Store og Google Play.
De ti mest læste digitale magasiner fra Hjørring Bibliotekerne er:
1. Alt om DATA
2. Web Designer
3. Photoshop Creative
4. Datatid
5. National Geographic
6. Muscle & Fitness
7. N-Photo: the Nikon magazine
8. Amateur Photographer
9. Newsweek
10. How It Works
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...