Hjørring Handel er klar til endnu en kvindeuge i 2020 - med Vip Kvindeaften på Bryghuset

HJØRRING: Kvindeugen i Hjørring er blevet en fast tradition. En tradition, hvor kvinder tilbydes en stribe aktiviteter og arrangementer hos byens mange butikker. Og 2020 bliver ingen undtagelse.

Ugen rundes af med VIP Kvindeaften på Bryghuset Vendia 20. marts, hvor der venter med social dining og underholdning for alle sanser.

- Kom til en eksklusiv, sjov og spændende aften med din veninder. Der er et begrænset antal pladser og billetsalget er startet, lyder det fra Rikke Ejsenhardt, event- og aktivitetschef i Hjørring Handel.

Bryghuset Vendia og Hjørring Handel har udviklet den sanselige aften, der vil pirre både syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen. Kvinderne udsættes for lækker mad, drikke, underholdning, præmier og hemmelige overraskelser.

- Det bliver en ”lækker” og festlig aften - vi lover det bliver sjov og overraskende. tilføjer Rikke Ejsenhardt.

- Arrangementet inkluderer mange forskellige lækre retter anrettet på fade til deling, som serveres i flere etaper med tilhørende drikke og vine. Udover dette er der hemmelige oplevelser og en ”lækker” overraskelse. Vi vil ikke sige mere, men vi garanterer, at det bliver en fantastisk aften i det bedst selskab.

I året kvindeuge er der også planlagt et foredrag med Pernille Aalund 16. marts hos House & Jeff.

17. marts er der igen kvindeløb - Sct. Catharinæ Løbet. Og igen i år er Skovbo-Ren klar med en foråsevent.

Hos zjoos er der Rosé og mode 19. marts.

Matas på springvandspladsen frister med Max Factor Workshop 19. marts, og Centrum-Auto giver endnu engang kvinderne mulighed for at møde op i værkstedet til en omgang Kvinde-kend-din-bil - det sker 20. marts.

Aktivitets- og eventchef Rikke Ejsenhardt tilføjer, at der kommer flere aktiviteter og tilbud på programmet, inden det går løs med kvindeugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...