Lions Sct. Catharina samlede 100 kvinder til den årlige dag med motion og hygge til fordel for brystopererede

HJØRRING: Lions Hjørring Sct. Catharina fristede søndag kvinderne med en omgang hygge og frisk motion i smuk natur.
Cirka 100 kvinder stod klar til afgang klokken 11 fra Spejderhytten på Skrænten - nærmeste nabo til Hjørring Bjerge. Og deltagerne gik selvfølgelig gennem det skønne og efterårsklædte naturområde.
Arrangører og deltagere kunne tilmed glæde sig over, at solen i år var i topform på hele turen.
Lions-kvinderne kan efter motionsdagen sende i omegnen af 6000-7000 kroner videre til DBO - De Brystopererede i Hjørring.
- Ideen opstod for 12 år siden. Vi ville arrangere en dag med kvindemotion, hvor man ikke løber på tid. Det skal være ren hygge, og man skal have tid til at nyde naturen og havde en god oplevelse sammen med en masse andre kvinder, sagde Anne Mette Ovesen, der bød velkommen inden den fælles opvarmning.
Formand for løbsudvalget stod sammen med de øvrige frivillige for dagen, der både før, under og efter kræver en fælles arbejdsindsats.
- Det er dejligt at være med til at hjælpe andre, sagde Hanne Kronborg, der har være aktiv i klubben i 12 år.
- Det giver rigtig god mening at være med til at give de brystopererede kvinder en god aften. Og så har vi et rigtig godt kammeratskab i Lions, tilføjede udvalgsformanden.
Da deltagerne kom hjem fra dagens tre ruter, var der mulighed for at slappe af og hygge med hjemmebag, kaffe og sponsorgaver i spejderhuset.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...