Bagermester Ole Pedersen og hans folk er godt tilfredse - og lidt trætte ovenpå en meget travl åbningsdag

HJØRRING: - Vi blev næsten lagt ned, lyder det fra bagermester Ole Pedersen fredag formiddag.

Torsdag åbnede han dørene til den nye bagerbutik på Frederikshavnsvej i Hjørring. Og kunderne strømmede til hele dagen. Så bagermesteren og hans team måtte løbe stærk - rigtig stærk - for at følge med efterspørgslen på nybagt brød og kage-lækkerier.

- På et par tidspunkter løb vi tør for nogle af varene, men vi sørgede jo for friske forsyninger løbende hen over dagen, lyder det fra Ole Pedersen dagen derpå.

- Vi er godt tilfredse - og lidt trætte, smiler bagermesteren.

Fredag er bagerbutikken på Frederikshavnsvej selvfølgelig også åbne, men her er kundestrømmen mere jævn fordelt.

Højene Bageren - Café og Drive-in - er opført på den matrikel, hvor Nordsjö Ide & Design tidligere havde til huse. Ole Pedersen har opført knap 1500 kvadratmeter butik, cafe og produktions-faciliteter.

Produktions-faciliteterne i bageriet i Højene er blevet for små i takt med, at Ole Pedersens forretning er vokset - blandt andet leverer han brød til 20 Rema 1000-butikker.

Ole Pedersen har også en bagerforretning i Hirtshals med ovne, så der kan bages frisk brød flere gange om dagen af den rå-dej, der kommer fra produktionsfaciliteter i Højene. Når de nye kvadratmeter på Frederikshavnsvej tages i brug, skal forretningen i Højene køre efter konceptet i Hirtshals.

I stedet for KonditorBager Højene og Hirtshals hedder Ole Pedersens lille bagerimperium nu Højene Bageren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...