AutoPartner kunne notere en publikums-succes til Kulturnatten

HJØRRING: Mere end 200 pølser blev spist og fem liter mælk brugt til pandekager samt et utal af popcorn og kagestykker blev serveret i forbindelse med åbent hus hos Centrum-Auto til kulturnatten.

- Hos Centrum-Auto havde vi sat alle sejl, eller biler, ind til kulturnatten, og vi kan godt sige det blev en stor succes, lyder det fra ejeren Kenny Kristensen.

- Vi havde forsøgt, at gøre det bare lidt ekstra hyggeligt at komme ud i det blæsende vejr. Der blev serveret gratis kage, kaffe, øl, vand, pølser, pandekager og popcorn til alle, og mens børnene hyggede sig på hoppepuden og i vores ombyggede AutoPartner-bil, kunne forældrene stille og roligt få en snak med hinanden og spise en pølse eller to. Eller gå rundt og kigge på de udstillede biler, hvor der var hovedfokus på BMW, men selvfølgelig også andre mærker som blandt andet Vauxhall, Opel og BMC biler.

I dagens anledning var hele Mellemgade spærret af.

- Grunden til der var fokus på BMW, er fordi vi er kommet med i KOED Partner, 2 af KOEDs medarbejdere var til stede. De delte merchandise ud, fortale om hvem de var og fik en rigtig god BMW snak med vores besøgende. Vi er selvfølgelig stadig AutoPartner værksted.

Kagen blev leveret af Mad og Service Linjen på Vittrup Fri Fagskole, og den var virkelig lækker.

- Eneste problem var, at folk ganske enkelte ikke spiste nok, for der er lige et par pølser og brød samt kage i overskud. Så konklusionen er vi ses næste år - men vi bestiller en kage mindre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...