Daniela Andrea Kallehaug inviterer til inspiraitonsaften 20. august på Springvandspladsen

HJØRRING: Matas-elev Daniela Andrea Kallehauge inviterer sammen med sine kollegaer til kundeaften i Matas på Springvandspladsen 20. august. Fokus er denne aften på Elizabeth Ardens hudpleje- og makeupprodukter.

Sidste frist for tilmelding til kundeaftenen er 18. august.

Daniela Andrea Kallehaug har, som et led i sin fagprøve, stået i spidsen for at arrangere aftenen.

- I forbindelse med min uddannelse, har jeg holdt en fagprøveuge fra 1. til 7. maj i butikken. I den periode havde jeg ikke mulighed for at holde kundeaften på grund af Covid19. Men nu er det igen muligt at gennemføre aktiviteter i butikken. Derfor kan jeg nu invitere til inspirationsaften med Elizabeth Ardens produkter, fortæller Daniela Andrea Kallehauge.

- Aftenen kommer til at foregår i butikken på Springvandspladsen 6 Hjørring torsdag 20. august klokken 19 til 21. Vores konsulent fra Elizabeth Arden vil fortælle om produkterne, og hun vil komme med skønne overraskelser til gæsterne. Der vil også være lidt godt til ganen i løbet af aftenen.

Elizabeth Ardens produkter har været på markedet i mange år.

- Det må vi ikke må glemme, selvom vi har fået så mange nye hudpleje- og makeupmærker i butikken, tilføjer Daniela.

Daniela Andrea Kallehauge begyndte som elev i Matas i Stokbrogade 2. 15. november 2019 blev Matas i Strømgade og Matas i Østergade 29 slået sammen til den nye, store Matas-butik på Springvandspladsen. Og det er herfra Daniela bliver udlært 30. September i år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...