Chefredaktør på Bilmagasinet holdt foredrag for bilentusiaster hos SL Leasing i Hjørring

HJØRRING: Mere end 80 bilentusiaster lagde vejen forbi SL Leasings lokaler på Læsøvej torsdag den 6. juni, hvor der blev afholdt kundeaften.

Aftenen bød på spisning, biludstilling, demokørsel samt foredrag med chefredaktør på Bilmagasinet, Mikkel Thomsager.

Mikkel Thomsager har været ansat på Bilmagasinet siden magasinets start i 1991, og er for mange indbegrebet af selve Bilmagasinet. Derudover har han været fast bilekspert i Go’ Morgen Danmark på TV2 samt vært på programmet ”Politiradio” på Radio 24/7.

Mikkel Thomsager fortalte om sin store, livslange interesse for biler og om, hvordan hans passion med tiden også udviklede sig til at blive hans levebrød. Derudover fortalte han om etableringen og udviklingen af Bilmagasinet og underholdt med sjove anekdoter fra sine mange år på redaktionen.

- Vi er glade for den store opbakning til arrangementet fra vores kunder, der jo er dem, der har bragt os til der, hvor vi er i dag. Vores fokus vil også fremadrettet være på at tilbyde vores faste kunder lignende oplevelser, siger Henrik Leth, direktør i SL Leasing.

Ejerkreds udvides

SL Leasing blev etableret i 2016 af Henrik Leth og Morten Schneider Jensen med en fælles mission om at gøre et kompliceret flexleasingmarked gennemskueligt og forståeligt:

- Kunden skal have den helt rigtige bil og leasingaftalen skal være fuldstændig gennemskuelig og forståelig, siger Henrik Leth.

I ejerkredsen er også Morten S. Jensen, indehaver af Lundgård Autoteknik, Bosch Car Service. På værkstedet har man stor erfaring i arbejdet med premium biler, som er den type bil, der ofte leases. Udover at have flere auto- og dieselteknikere ansat, er der investeret i teknologisk udstyr, for altid at kunne reparere og servicere den moderne bil.

- Det giver vores leasingkunder ekstra service og tryghed, at der er tilknyttet et kompetent værksted, der kan stå for vedligeholdelse – også på de mere specielle biler. Reparation og vedligehold af denne type biler kræver investering i efteruddannelse og ekstraordinær passion fra alle medarbejdere, fortæller Morten S. Jensen,

SL Leasing er et af de få uafhængige full-service leasingselskaber i Danmark, der kan håndtere hele processen fra bildrøm til salg, herunder hjemtagning, klargøring, etablering af leasingaftalen samt efterfølgende servicering, vedligehold og evt. salg af bilen.

Efterspørgslen på flexleasing er nu så stor, at ejerkredsen i SL Leasing udvides med det formål at styrke firmaets målsætning om fortsat vækst på markedet for full-service leasing af biler.

Carsten T. Østergaard har tidligere beskæftiget sig med detailhandel, som ejer af en række IDEmøbler i flere større danske byer. Han var medvirkende til salget af kæden til kapitalfonden Axcel i 2009. Han beskæftiger sig endvidere med udvikling af erhvervsejendomme samt bestyrelsesarbejde.

Carsten T. Østergaard tilknyttes SL Leasings kontor i Hjørring, hvor han vil beskæftige sig med salg og forretningsudvikling i samarbejde med den øvrige ejerkreds.

- Siden etableringen af SL Leasing i 2016 har vi haft travlt, og efterspørgslen på flexleasing er stigende. Vi ser frem til, i tæt samarbejde med Carsten, at kunne udvikle vores forretning yderligere samt sikre den fortsatte vækst på markedet for flexleasing, direktør i SL Leasing Henrik Leth.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...