Foreninger, kulturinstitutioner og handel giver den fuld gas i Hjørring fredag

HJØRRING: Kultur, foreninger og Hjørring Handel er fredag klar til at byde velkommen til Kulturnatten.
Kulturnatten afvikles under temaet: Vi brænder for dejlige Hjørring. Og der venter byens borgere og gæster en stor festlig smeltedigel af underholdning og oplevelser.
- Vi brænder alle for Hjørring. Vi er stolte af det, vi brænder for, og vi viser det gerne frem. Uanset om det er nypudsede motorcykler, stivede folkedanserdragter, flotte forretninger med spændende varer på hylderne, musik, kunst og skuespil eller en nyfriseret by, lyder det fra Rikke Ejsenhardt, der er event- og aktivitetschef i Hjørring Handel.
Byens kulturinstitutioner holder åbent, og Hjørrings foreninger viser, hvad de brænder for. Og butikkerne har åbent til klokken 23.
Rundt om i byen vil der være underholdning med musik og dans. På en rundtur i gaderne kan man blandt andet se Cirkus Suni, folkedans, linedance, crossdance, gaming event på City Scenen med Fruit Ninja og Just Dance for de små,
Arrangørerne forudser, at aftenens topnavn - sangeren Bro - vil samle rigtig mange unge foran scenen på Springvandspladsen klokken 20. Lige inden får publikum mulighed for at se skuespillerne i Hjørring Revyen optræde. Og efter Bro fortsætter festen med Meet & Greet og Nordskær.
På Vendelbopladsen er der koncert med Von Lilienskjold Kvintet, og her vil Centrum Auto udstille specialbiler.
Politiet og Hjørring Kommune har fokus på, hvordan man med sammenhold og en fokuseret indsats kan forebygge indbrud.
I Brinck Seidelinsgade disker Lions Club op med en imponerende parade med veteranbiler. Og hele molevitten slutter med et gigantisk fyrværkeri fra toppen af Metropol ShoppingCenter ud mod Østergade klokken 22.50.
Også Metropol ShoppingCenter frister med oplevelser på Kulturnatten.
Centeret får besøg af Stevie Starr - skotten der sluger både mønter, levende fisk og fingerringe og gylper dem op i den rækkefølge, som publikum ønsker det.
Nordøen Ocenarium, Jungledyret Hugo og bandet De3sidste er også på programmet i indkøbscenteret.
Vendsyssel Historiske Museum holder åbent med gratis adgang til museumshave. Aftenens program står her på Årets Bjesk, Art of Dance, Sigfreds Fodvarmere og rundvisninger i museets nye udstillinger.
På Vendsyssel Teater indvies skulpturen Bodies on Balconies klokken 16, og Vendsyssel Kunstmuseum har fri entre fra 12 til 18.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...