Vendsyssel Teater dannede ramme om valgmøde med fire partier repræsenteret

HJØRRING: Venstre i Hjørring kommune havde i anledning af kulturnatten arrangeret vælgermøde på Vendsyssel Teater.

De indbudte er alle folketingsmedlemmer valgt i Nordjylland: Peder Hvelplund (Ø), Marianne Jelved (R), Rasmus Prehn (A) og skatteminister Karsten Lauritzen (V)

Alle blev budt velkommen af Vendsyssel Teaters formand Henrik Jørgensen, som er opstillet til Folketinget i Brønderslev-kredsen.

Til trods for det sene tidspunkt fra 22 til midnat, og det meget lave deltagerantal generelt til vælgermøder, må dette møde ligge over middel med et varierende mødeantal på cirka 100 i løbet af de to timer.

Aftenens debatemne var kunst og kultur, nok ikke det emne der er det mest debatterede i denne valgkamp, men nok det der havde de mest fantastiske kulturelle indlæg. De fremmødte og politikerne blev nemlig præsenteret for både kunst og kultur med indslag fra Nordjysk Pigekor, Hjørring Revyen og Vendsyssel Teater, som alle leverede både et stykke kunst men også kultur.

Og hvad er kunst og hvad er kultur. Det var også et af aftenens emner.

En ting var alle enige i, at fællessang er med til at gøre os alle rigere, det skaber fællesskab, ligesom alle gerne vil, at skolebørn både møder malerkunst, musik, og teater i løbet af deres skoletid.

Aftenens debat blev dygtigt ledet af moderator: Dramaturg Anne Middelboe Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...