Tokon Hjørring i rivende udvikling

HJØRRING: 7. maj var dagen, hvor en lang række af personligheder indenfor Hjørring kommunes idrætsforeninger blev hædret på Hjørring Rådhus. Tokon Hjørring var også at finde i denne fornemme række af modtagere. Bastian Vinther, Frederik Møller, Laura Vinther og Huy Bao samt Valdemar Vinther blev hædret sammen med foreningens cheftræner, Jesper Vinther. Alle seks får deres hæder på baggrund af exceptionelle præstationer i nationale såvel som internationale stævner, og de er hver som én en kæmpe inspiration for klubbens øvrige medlemmer.
- Vi er taknemmelige for den anerkendelse, der strømmer til foreningen, først i det enormt øgede medlemstal og nu Idrætsprisen 2018. Foreningen er i en rivende udvikling, hvor omdrejningspunktet er karate, og i lige så høj grad alt det, karate bringer med sig af øget fokus og selvkontrol og selvtillid for det enkelte medlem, oplyser klubben.
- Godt nok er sæsonens turneringer ved at være over, men det er foreningens sammenhold absolut ikke, for næste punkt i programmet er årets sidste turnering ved Gladsaxe Cup, hvorefter det er tid til årets klublejr for de yngste såvel som de ældste. Klublejren er stedet, hvor foreningen samler op på, hvad der er lært i løbet af den afgående sæson og træner videre med nye elementer alt sammen imens der også er indlagt sjov og spas og seje tricks. Det er ikke uden grund at foreningens motto er "Sammen er vi stærke", for intet menneske er en ø og sammen kan de opnå fantastiske ting i dojoen (det japanske betegnelse for et træningssted, red.), ude omkring til turneringer og i livet, der ikke altid har med karate at gøre, for de har et fællesskab, de færreste foreninger kan bryste sig af, tilføjes det.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...