Vendsyssel Festival byder på koncerter i Tornby og Hjørring den kommende uge

VENDSYSSEL: Vendsyssel Festival er i fuld gang med sæson nr. 49, der strækker sig over 7 uger og med i alt 59 koncerter. I ugen fra 15. juli til 21. juli kan du komme til fem koncerter i Vendsyssel Festival. Blandt andet danner Tornby Kirke og Sct. Catharinæ kirke i Hjørring ramme om to af koncerterne.

Mandag 15. juli spiller Alma Mahler Kammerorkester G. Mahlers 7. symfoni. Mahler symfonier er normalt for de helt store symfoniorkestre med mange musikere. Denne opførelse er i en kammermusikudgave. Alma Mahler Kammerorkester består af unge professionelle musikere der repræsenter 14 europæiske lande. Gå ikke glip af denne store musikoplevelse. Koncerten foregår i Abildgård Kirke, Frederikshavn.

Tirsdag 16. juli ligeledes i Frederikshavn er der kormusik af Weelkes, C. Nielsen, Lennon/McCartney. Det er Sydsjællands Pigekor som dirigeres af Jens Ramsing. Det foregår i Frederikshavn Kirke.

Onsdag 17. juli byder på renæssancemusik, barok og nordisk folketone udført på tvær- og blokfløjte, Nyckelharpa og guitar – af ensemble Trio Gente. Koncerten forgår i Tornby Kirke.

Er du til ren orgelmusik opfører Søren Gleerup Hansen torsdag 18. juli i Abildgård Kirke J. S. Bach: Dritter Teil der Clavierübung 1739. Koncerten indledes kl.19.00 med en halv times gratis introduktion til aftenens kæmpeværk i Store Sal ved Abildgård Kirkes organist Søren Rasmussen.

Månen tur/retur er titlen på en orgelkoncert søndag 21. juli kl. i Sct. Catharinæ Kirke, Hjørring. Natten til 21. juli 1969 så en undrende verden på, mens de første skridt blev trådt på månens overflade. Koncerten er en refleksion over tid, rum og perspektiv med værker af Holst, Messiaen, Hakim og Bach. Ved orglet sidder Lars Colding Wolf.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...