Koncerten kombineres med Mogens Dalsgaards Musikhistorie

HJØRRING: - Det er en smuk tradition, at Mogens Dalsgaard giver koncert på Vendsyssel Kunstmuseum, når det kan passe ind i hans kalender. Sidst var i 2015, men nu kommer han igen.

Det oplyser Kirsten E. Højrup fra FOF Vendsyssel.

Koncerten er søndag 18. november klokken 14 – 16 på Vendsyssel Kunstmuseum, P. Nørkjærs Plads i Hjørring. Billetter købes hos www.fof-vendsyssel.dk

- Så kom og få klaverkoncert og oplev Mogens Dalsgaards Musikhistorie.

Mogens Dalsgaard er en populær gæst i koncertsalene, ikke blot i Danmark, men over store dele af verden, har han begejstret publikum med sit spil. Hans helt særlige oplysende og underholdende koncertform giver ofte nye og spændende indfaldsvinkler på den musik, der er skrevet af de største mestre.

- Vi fortsætter traditionen med et koncertbesøg af Mogens Dalsgaard, som til stadighed udvider sit repertoire. Eftermiddagens program vil indeholde musik af mange af de mest elskede og værdsatte komponister. Men der kommer også musik af komponister du sikkert aldrig har hørt om før, men som bliver nye spændende bekendtskaber, tilføjer Kirsten E. Højrup.

Mogens Dalsgaard har netop skrevet sine erindringer som er udgivet i bogform.

- Og de er ikke kedelige. Få kunstnere har gennem sit liv oplevet så meget som ham. Der vil også blive mulighed for at høre et par korte glimt fra bogen om hans spændende liv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...