Åbningsdatoen er endnu ikke på plads, men nu er der mulighed for at få et smugkig

HJØRRING: Kornets Hus er i august klar med en forsmag på, hvad huset kan byde på.

- Imens vi glæder os til at kunne præsentere en endelig åbningsdato, har vi den store fornøjelse at invitere til to særarrangementer, lyder det fra daglig leder Johannes Vestergaard.

Tirsdag 11. august klokken 16 står der havevandring på programmet.

Kornet står smukt og modent i kornhaven, hvor Jørn Ussing Larsen tager deltagerne med på havevandring klokken 16.30.

Efterfølgende vil der være mulighed for at se det næsten færdige Kornets Hus, hvor Johannes Vestergaard vil fortælle om tankerne bag projektet.

- Alle er velkomne til at medbringe en saks, så vi kan binde smukke kornbuketter til at tage med hjem. Caféen byder på friskbagt kage, og kaffe/te. lyder det fra arrangørerne.

Der er begrænset antal pladser til arrangementet. De der kommer først til mølle får først en plads. Arrangementet er gratis. Kaffe og kage købes på dagen.

Tilmelding skal ske på e-mail til johannes@kornetshus.dk senest 9. august.

Lørdag 22. august står der picnic på programmet fra klokken 12

- Som en del af Nordjysk Madfestival får deltagerne mulighed for et smugkig i Kornets Hus, når vi inviterer til picnic i Kornets Hus. Vi pakker lækre frokostkurve med friskbagt brød og lokale specialiteter, og sørger for at der er drikkevarer på køl og kaffe på kanden. Tag selv dit yndlingstæppe med, find et hyggeligt sted at sidde, og nyd udsigten til det høstmodne korn.

I løbet af dagen vil der løbende være rundvisninger af Jørn Ussing Larsen og Johannes Vestergaard, hvor de fortæller om husets tilblivelse og de spændende aktiviteter, som det vil danne ramme om i fremtiden.

Kornets hus ligger på Guldagervej 501 ved Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...