Kunderne fristes med take away, men Corona-krisen betyder, at der er tid til at løse en stribe praktiske opgaver

HJØRRING: Hotellet i Nørregade åbnede 12. februar, og stedets medejer Christian Espersen fortæller, at byens nyrenoverede spisested har fået en god start. Lige nu er Hotellet - som mange andre - ramt af corona-krisen, men de manglende gæster i restauranten har ikke fået folkene på Hotellet hjem i hængekøjen. Tværtimod er der run på take away både til både frokost og aften. Og så bliver tiden udnyttet til at opgradere yderligere både ude og inde.

Der er etableret en selvstændig indgang og afdeling til de kunder, der skal henter take away, når resturanten åbner igen.

- Indtil da er der take away fra restauranten, og vi kommer gerne ud til bilen med maden, understreger Christian Espersen.

Desuden er arbejdet med at gøre gårdhaven klar til sommersæsonen i gang, og lokale håndværkere hentes ind for at give Hotellets værelser et løft.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod i Hjørring. Vi kunne ikke ønske os en bedre start, end den vi har fået, siger Christian Espersen.

- Nu er vi så, som alle andre, ramt af corona-krisen. Og jeg har lært, at man må arbejde sig ud af problemerne. Restauranten er lukket, så vi har hurtigt sadlet om til mere take away.

Hotellet frister med smørrebrød til frokost og Hotellets menu med blandt andet schnitzel, stegt flæsk og andre lækkerier til aften. Der er også hver aften mulighed for at hente en klassisk burger og en veggie burger.

- Vi har en fast menu, men hvis nogle af vores leverandører har et godt tilbud, lader vi det komme vores kunder til gode. For eksempel fik vi forleden et godt tilbud på svinemørbrad, og så satte vi en ”svinemørbrad a la creme” på menuen, siger Christian Espersen og tilføjer, at huset bruger de sociale medier til markedsføring af dag til dag tilbud.

- Vi har vendt krisen til noget positivt og udnytter tiden. Vi sørger selvfølgelig for sprit til hænderne og at tingene er pakket ordentligt. Og vi har virkelig oplevet forståelse og opbakning.

Hotellets team sørger for god stemning i restauranten, selvom gæsterne ikke må spise deres mad i huset.

- Vi har musik i højtalerne, pyntet borde med blomster og levende lys, og kokkene er i godt humør og spreder god stemning, når folk henter deres mad. Folk lyser op og går glade ud af døren, tilføjer Christian Espersen og understreger:

- Vi er ikke ved at afvikle, vi er ved at udvikle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...