- Det har været godt 30 fantastiske år, hvor jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med de bedste medarbejdere og servicere Nordjyllands sødeste kunder

HJØRRING: Mandag den 31. december har Henrik Svanhede valgt at stoppe som købmand i Meny Hjørring for at søge nye udfordringer.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra købmanden.

- I flere end 30 år har jeg været ansat i Dreisler/Dagrofa. Først 19 år som slagtermester, derefter 4 år som sektionschef for 30 SuperBest butikker i Jylland og på Fyn. I 2011 var jeg tilbage i Hjørring igen som købmand, fortæller Henrik Svanhede, der også er udlært bager.

I november opsagde købmanden sin kontrakt med Dagrofa, og han lovede at ”passe” butikken frem til årsskiftet.

- Det har været godt 30 fantastiske år, hvor jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med de bedste medarbejdere og haft mulighed for servicere Nordjyllands sødeste kunder. Det vil jeg komme til at savne, og jeg glæder mig samtidig til at finde nye udfordringer i det nye år.

Henrik Svanhede vandt i 2014 Tuborgfondets Retail Award med blandt andet denne begrundelse: Henrik Svanhede har med sin passion og sans for nytænkning vist, at et højprofil supermarked sagtens kan drives i det såkaldte ”udkants-Danmark”.

- Det har været spændende at drive et supermarked med flere end 17.000 forskellige varenumre i denne del af landet. Det kræver, at man hele tiden er på forkant med udviklingen med hensyn til, hvad kunderne efterspørger. Vore kvalitetsbevidste kunder vil gerne have gode oplevelser, når de handler, og det gør vi meget ud af med mange smagninger og events. Vi har ønsket at gøre det til en oplevelse for alle at handle i Meny Hjørring. Vi har byens største sortiment af specialprodukter samt flere end 500 varer, det matcher discountpriser, tilføjer Henrik Svanhede i pressemeddelelsen.

Henrik Svanhede har gennem årene fået mange positive tilkendegivelser for også at give plads til medarbejdere med særlige behov og har skabt mange arbejdspladser i lokalområdet.

- Vi er en af de store arbejdspladser med 120 faglærte medarbejdere, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har derfor rigtig mange danske og lokalt producerede varer lige fra kartofler over æg, ost og grønt til oksekød og lam. Vores fiskeafdeling køber fisk, der er fanget næsten lige uden for døren af fiskere fra blandt andet Hirtshals, Skagen og Strandby, fortæller købmanden.

Nu ser han frem til nogle meget travle sidste dage som købmand i Meny Hjørring, der resten af året har åbent alle dage klokken 08-20 til og med søndag den 30. december og på årets sidste dag fra klokken 08 til 15.

Onsdag den 2. januar 2019 åbner Meny Hjørring igen 08-20 uden Henrik Svanhede som købmand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...