HJØRRING: Diana Frydensbæk har åbnet Klinik Frydensbæk i hjemmet på Ingersvej 22 i Hjørring.

- Jeg har valgt at følge min drøm om at få egen klinik. Jeg kan godt lide at hjælpe andre - at kunne lette hverdagen for andre, smiler Diana Frydensbæk.

I klinikken tilbyder hun blandt andet zoneterapi, øreakupunktur, massage, japansk lifting og Access Bars.

Diana har de seneste 20 år arbejdet med mindre børn, og hun vil da også fortsat have fokus på småbørn i sit arbejde på klinikken.

Hun har gennemført en cetificeret uddannelse som instruktør inden for babymassage og zoneterapi til babyer.

- Jeg elsker stadig at arbejde med børn. Mit hjerte banker for at hjælpe babyer, så lige nu er mit helt store fokus på zoneterapi og massage til babyer. Jeg vil gerne undervise mødre og fædre, så de kan hjælpe deres småbørn, fortæller Diana Frydensbæk, der har været kommunal dagplejer i mere end 17 år. Inden da har hun arbejdet i vuggestue og børnehave.

- Og med instruktøruddannelsen kan jeg nu undervise forældre og give min viden om spædbørn videre til dem. Jeg tager også gerne ud i mødregrupper og til forældre eller underviser dem her i klinikken i en workshop, fortæller Diana.

Fuld tid fra 1. maj

Diana Frydensbæk bor på Ingersvej sammen med sin mand. De har fire børn i alderen 18 til 26 år, og parrets to yngste børn bor fortsat hjemme. I hjemmet vogter Bella - en lille og meget selskabelig chiwawa.

Uddannelserne inden for de forskellige felter har Diana Frydensbæk taget sideløbende med, at hun passede sit arbejde som dagplejer, og de seneste tre år har hun haft klienter efter arbejdstid.

- Jeg fik flere og flere klienter, og valgte at sige mit job op til 1. maj for at begynde fuld tid i klinikken - og det blev så midt i corona-tiden, smiler Diana, der alligevel er kommet godt fra start med den nye klinik.

- Jeg har allerede gode, trofaste kunder, tilføjer hun.

Mange klienter kommer hos hende i forløb over en periode.

- Folk kommer for at få hjælp til mange forskellige lidelser - blandt andet migræne, fordøjelsesproblemer, stress eller problemer med overgangsalderen.

Læs mere om klinikken på: www.klinikfrydensbaek.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...