Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland har fået fornem invitation

HJØRRING: Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland modtog i december invitation til at spille ved en parade, hvor både H. M. Dronning Margrethe II og H. K. H. Kronprinssese Mary deltager. Paraden foregår søndag den 31. marts på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab og er den største og landsdækkende markering af Hjemmeværnets 70 års jubilæum.

- Musikkorpset er stolte over at være valgt ud blandt de 14 musikkorps hjemmeværnet råder over. Det har selvfølgelig også skabt travlhed i korpset, der skal lære nye marcher, bl.a. Dronning Margrethe den II’s parademarch, Kronprinsesse Marys Honnørmarch og H.M.D. Dronningens fanfare. Det er vigtigt at musikkorpset fremstår korrekt uniformeret. Fornylig har korpset fået nye uniformer, så der tjekkes op på at alle medlemmer har helt styr på alle alle uniformsdele. Der arbejdes intenst på at lave opgaven til en god oplevelse for korpsets medlemmer. Musikkorpset tager afsted med bus fra Hjørring lørdag med henblik på at få de sidste detaljer på plads, få øvet sammen med fanekommandoen fra Rosenborg og være helt klar søndag formiddag, når paraden finder sted, oplyses det.

Dagen efter turen til Nymindegab, den 1. april, fejrer Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland jubilæet. Det sker med en march fra Nørresundby til Forsvars- og Garnisonsmuseet i Aalborg, hvor alle nordjyske hjemmeværnssoldater er inviteret til at fejrer Hjemmeværnets fødselsdag. Det er selvfølgelig igen med deltagelse af musikkorpset.

Hjemmeværnets Musikkorps Nordjylland har et tæt program, allerede den 3. april er der igen aktivitet. Det er en åben øveaften, her kan interesserede musikere møde op til en almindelig øveaften og spille med på Aastrupvej i Hjørring. Man kan tilmelde sig via korpsets facebook-side. Musikkorpset vil på forhånd gerne vide, hvilke instrumenter interesserede musikere spiller på, så noderne kan stå klar. Korpset håber at se rigtig mange musikere denne aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...