Biografen skifter 17. juli navn til MovieHouse Hjørring - og byder inden for til premiere og præsentation af de nye rammer og nye tiltag

Hjørring BioCenter har for få uger siden taget de første to sale i brug med helt nye luksusstole, og om et par uger står de to sidste ombyggede sale klar.

De første gæsterne har godkendt stolene og er begejstrede for de nye forhold.

- Der har været to klager over de nye stole. De var nemlig begge to faldet i søvn, inden filmen var færdig, griner biografdirektør Benny Bruus fra Hjørring BioCenter.

17. juli byder folk inden for i en ny type biograf - en luksusbiograf. Og den dag skifter Hjørring Biocenter navn til MovieHouse Hjørring.

- Vi har opgraderet på mange fronter, så folk oplever, at det er lækkert at komme i biografen. At de vælger en biograftur til - ikke kun for filmens skyld - men også fordi det er lækkert at komme her.

Biografgæsterne kan allerede nu læne sig tilbage i nye, bløde luksusstole med justerbare nakke- og fodstøtter - og fadøl og vin er der plads til på små caféborde mellem stolene. Bordene er oplyst af små lamper, der slukkes helt, når filmen vises på lærredet.

Lige nu arbejder håndværkerne på højtryk for at få de sidste to sale gjort klar til 17. juli, hvor der er verdenspremiere på Løvernes Konge - og præsentation af den færdige biograf.

Varm mad og fadøl

Når biografen står færdig, er der ikke alene sket en kæmpe opgradering i biografsalene. Toiletter og foyer er også ændret.

Der er fortsat salg af popcorn, sodavand og slik - i øvrigt i skraslefri poser. Men frem over bliver det også muligt at købe både varme retter samt fadøl og vin - i rigtig glas.

- Vi får også ny kaffemaskine, som man også har på caféerne, fortæller Benny Bruun.

- Vi laver frem over mad i vores eget køkken. Vi har blandt andet sandwich, chili con carne, tomatsuppe og charcuteri-bakke med oste og pølse på menuen. Og vi er ved at udvikle en varm pastaret. Vi bruger bagerbrød til både sandwich og de varme retter, og vi er ved at få udviklet et godt brød til formålet.

Retterne er udviklet i samarbejde med ejerne af biografen, der også ejer MovieHouse i Hellerup.

- Vi vil servere retter, som folk har lyst til at spise, inden de skal ind og se en film.

Og hyggen er højsædet.

Ekstra gode oplevelser

- Foyeren bliver ommøbleret og indrettet med cafe-øer, så man kan sidde og hygge sig med maden ved mindre borde - både i stueplan og på første sal. På første sal får vi blandt andet indrettet et langbord med plads til et større selskab.

- Det bliver godt. Og man skal ikke være i tvivl om, at vi fortsat er en familiebiograf for børn med både popcorn, slik og sodavand - nøjagtig som vi plejer.

- Vi har givet biografen en opgradering. Hvis vi skal vi sikre, at folk fortsat har lyst til at komme i biografen - så skal der mere til end filmen. Vi tror på, at vores nye tiltag vil give folk en ekstra god oplevelse, og at de synes, det er lækkert at komme her.

Benny Bruun tilføjer, at folk efter filmen ledes gennem foyeren.

- Her kan man så lige få en kop kaffe og snakke om filmen, inden man tager hjem.

Den officielle indvielse med taler og bobler er planlagt til midt i august efter sommerferien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...