100 gæster deltog, da influencer Josefine Valentin gæstede livsstilshuset i Strømgade

HJØRRING: Josefine Valentin trak fuldt hus, da hun gæstede Butik House & Jeff i Hjørring. Indehaver Sanne Godtliebsen kunne melde alt udsolgt til aftenen, og hermed kunne hun byde velkommen til over 100 gæster.

- Jeg er virkelig taknemlig for, at så mange lyst til at besøge os - både til vores arrangementer og i hverdag, smiler Sanne Godtliebsen.

- Vi vil gerne skabe nogle nye oplevelser for kunderne her i vores livsstilshus. Vi har de fysiske rammer til at lave forskellige arrangementer, og vi vil ikke kun være kendt for at sælge tøj. Vi vil også inspirere folk på anden vis, tilføjer Sanne Godtliebsen.

Gæsterne blev budt velkommen med snacks og bobler, og herefter overtog influencer Josefine Valentin scenen med en levende fortælling om at finde ind til sig selv og den person man i virkeligheden ønsker at være. Om ikke at lade sig påvirke negativt af sociale medier, jantelov og giftige tunger. Og foredraget kaldte både på alvor og masser af grin.

Josefine Valentin har i dag 47.000 følgere på Instagram, og hun har tidligere været med til at give House & Jeff vind i sejlene i forbindelse med åbning af web-hop og den fysiske butik.

- Josefine er energisk og humørfyldt, og hun har en masse på hjertet, som rigtige mange kan forholde sig. Hun fortæller ærligt om sine egen valg og overvejelser, og om at man kan gøre en forskel i sit eget liv.

- Det var en fantastisk aften.

I pausen kunne gæsterne lade sig friste af butikkens mange forårsnyheder - og flere benyttede også lejligheden til at shoppe.

Herefter kunne tilhørerne stille spøgsmål til Josefine Valetin, og en stribe fede gevinster blev udtrukket til heldige gæster.

House & Jeff er klar med endnu et arrangement - nemlig et foredrag af Pernille Aalund 16. marts i Kvindeugen, og i samme uge, 19. marts, er butikken medarrangør af ”Rosé og mode” hos Zjoos.

- Vi arbejder også lige nu på en intimkoncert - vores livsstilhus skaber rigtig gode rammer om forskellige arrangementer, fordi vi har pladsen til det, siger Sanne Godtliebsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...