En af fem nominerede til Folkemødets Dialogpris

HJØRRING: Efter sit genvalg har Karsten Lauritzen nu muligheden for vinde en gang til. Juryen har udpeget ham som en af fem politikere, som i særlig grad har lytter, går i dialog og lader sig påvirke af debatter.

Juryen har nomineret ham med denne begrundelse:

- Karsten Lauritzen er åben, inddragende og debatterende. Han har en særlig evne til at bruge dialogen som form, både når det gælder de seriøse politiske debatter og mere folkelige arrangementer.

I denne omgang er han oppe imod:

* Mette Abildgaard, MF, Konservative.

* Magnus Heunicke, MF, Socialdemokratiet

* Christina K. Hansen, borgmester i Holbæk, Socialdemokratiet.

* Trine Torp, MF, SF.

Fra fredag den 7. juni kl. 12, og frem til lørdag den 15. juni kl. 19, kan alle stemme på en af disse fem politikere via www.dialogprisen.dk eller Folkemøde-appen

Blandt alle, der har deltaget i afstemningen, trækkes der lod om et weekendophold for to på hotel Green Solution House på Bornholm, sponsoreret af hotellet.

Ved Folkemødets afslutning søndag den 16. juni kl. 11 på Hovedscenen vil de fem nominerede være til stede, og Foreningen Folkemødets formand, Jann Sjursen, vil afsløre, hvem der er årets prisvinder.

Facts om Folkemødets Dialogpris

• Folkemødets Dialogpris uddeles til en politiker, der i særlig grad har lyttet, været i dialog og ladet sig påvirke af debatter.

• Prisen består af hæderen, et diplom, en statuette, der går videre til næste års vinder, og muligheden for at holde en tale på Hovedscenen ved næste års prisoverrækkelse.

• Juryen er Bornholms borgmester, Winni Grossbøll, samt repræsentanter for de fire partnere bag prisen: formanden for Dansk Folkeoplysnings Samråd, Per Paludan Hansen, medlem af Dansk Ungdoms Fællesråds forretningsudvalg Chris Preuss, CEO i Lead Agency, Søren Kaster, og formand for Foreningen Folkemøde Jann Sjursen.

• De foregående vindere er 2013/Esben Lunde Larsen (Venstre), i 2014/Pia Olsen Dyhr (SF), 2015/Ida Auken (Radikale), 2016/Uffe Elbæk (Alternativet), 2017/Lise Lott Blixt (DF) og 2018/Jacob Mark (SF).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...