Stævnet holdes mellem jul og nytår, og deltagerne spiller i fire haller i Hjørring

HJØRRING: Så er LIUF Fodbold og Home Hjørring klar med en ny juleturnering i indefodbold og Futsal. Stævnet finder sted i dagene 27. - 29. december.
Julestævnet har været holdt lige siden 1986 og det er således stævne nr. 33 i en uafbrudt række vi inviterer til.
Oprindelig blev der kun spillet indefodbold, men siden Futsal kom på programmet har sidst nævnte haft en stærkt stigende interesse. I 2017 var det tæt på, at der var lige mange deltagende hold i henholdsvis indefodbold og Futsal.
For at få afviklet de forhåbentligt mange kampe har vi reserveret hele fire haller. Nemlig Lundergårdhallen og de tre haller i Park Vendia.
- Rent faktisk har vi indbudt til turneringer i 54 forskellige rækker fordelt med 27 i indefodbold og 27 i Futsal. Indefodbold er fra U6 til Senior og Futsal er fra U8 til Senior. Som noget nyt indbyder vi i år til en turnering i indefodbold for veteraner 40+, oplyser Ole Nielsen fra LIUF Fodbold.
Stævnet har sin egen hjemmeside www.home-hjoerring-cup.dk. Her kan ses såvel indbydelse som program og andre nyttige oplysninger. Der kan også foretages tilmelding via hjemmesiden.
Stævnet har Home Hjørring som hovedsponsor og Sparekassen Vendsyssel som præmiesponsor.
Deltagere er først og fremmest klubber, men også ungdomsskoler og private hold.
Der er præmier til alle i U6- U7 og i øvrige rækker vil der foruden præmier til de bedst placerede hold også blive uddelt masser af spurtpræmier.
Sidste frist for tilmelding er 22. november.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...