Anne og Danni Sørensen solgte juletræer til fordel for børneafdelingen i Hjørring

HJØRRING: Anne og Danni Sørensen fra Dybro solgte i weekenden 15. og 16. december juletræer til fordel for børneafdelingen på sygehuset i Hjørring. Og lørdag var Anne på besøg med julegaver til afdelingens legerum.

- Vi donerede ti kroner per solgt juletræ, og det blev til rigtig mange gaver, fortæller Anne Ziegler Sørensen, der forinden havde fået en ønskeseddel fra afdelingen.

Hun havde købt alt fra babylegetøj til spil, dukker og biler - gaver til alle aldersgrupper.

- Vi har valgt at donere pengene til børneafdelingen, fordi vores tre børn er født for tidligt. Vi har tilbragt de første uger på neonatal afdeling med børnene - så det var helt naturligt for os at sige tak på den her måde. Vi har alle tre gange haft gode oplevelser på afdelingen, siger Anne og tilføjer, at de altid er blevet mødt med tryghed, forståelse og hjælpsomhed.

- De har taget rigtig godt imod os. Vi har faktisk været så heldige, at samme sygeplejerske - Hanne Kodal - har taget imod os alle tre gange, smiler Anne Ziegler, der glæder sig over, at hun kunne give gaverne til afdelingen videre til Hanne.

Parrets børn - Maise på halvandet år, Tilde på tre år og Sylvester på fem år - er trods den tidlige start i topform, forsikrer Anne.

Anne og Danni har 12 hektarer med juletræer og de har hele december haft julestue med nisser, gløgg og æbleskiver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...