HJØRRING: Kalenderen siger december, og søndag blev julen skudt i gang i Frysehuset.

Her var man nemlig klar med en varm juleatmosfære, som kan give selv julemanden gåsehud. På scenen stod Rytmisk Pigekor klar til at synge julen ind i hjerterne hos alle fremmødte. Der var tændt op i pejsen, hvorfra Pia Mourier fra Vendsyssel Teater fortalte en spændende, illustreret julehistorie, hvor børnene deltog som statister.

Fortællingen om Elisabeth og Zakarias, der fik barn i en høj alder, var ikke kun en fortælling. Dens budskab blev også brugt af dagens taler, David Lundager, der gerne ville minde os om, at julen handler om meget mere end den gave, Elisabeth og Zakarias fik; nemlig gaven til os alle - Jesus der blev født som jordens frelser. Efter gudstjenesten blev der hygget med kaffe, småkager og andre julegodter.

Alle adventssøndage frem til jul er der dækket op til fest i Frysehuset for både store og små. 2. søndag i advent starter klokken 10, og de sidste to adventssøndage klokken 13. I løbet af december medvirker Young Care, Nordjysk Pigekor, Tina Vestergaard og Jørgen Bing.

24. december klokken 14 er der julegospelgudstjeneste med blandt andre Happy Noise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...