CKU Vendsyssel på Elsagervej 25 i Hjørring inviterer til julemarked lørdag den 9. november

HJØRRING: Hjernesagen i Hjørring Kommune sætter en store ære i hvert år at være først til at holde julemarked. Det foregår i år på lørdag den 9. november klokken 11-15 hos CKU Vendsyssel på Elsagervej 25 i Hjørring.

- Vi ved jo godt, at nogen måske synes, det er lidt tidligt med julemarked, og vi synes, det er lidt sjovt at komme først hvert år. Det er også god PR for os, fortæller lokalafdelingens formand Richard Petersen.

Hjernesagens aktive medlemmer i Hjørring Kommune har i mange måneder arbejdet flittigt på at producere forskellige håndarbejds varer til markedet. Det er blandt andre Hjernesagens glashold om mandagen.

- De har i lokalerne hos CKU Vendsyssel lavet mange fine salgsting, som lørdag kan købes på en af de 20 forskellige og meget spændende boder på Elsagervej.

- Vi har aldrig haft så mange spændende stande før, og vi håber derfor på endnu flere besøgende end de 600, der kom i rekordåret 2018, siger Richard Petersen.

Hos CKU Vendsyssel deltager eleverne på den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) også i julemarkedet med blandt andet håndarbejder og ikke mindst en masse lækkerier produceret gennem længere tid i skolens køkken og kantine.

- Vi producerer det samme og den samme mængde som for et år siden, hvor vi blandt andet solgte 700 æbleskiver, 350 poser småkager, 30 sirupsbunde, 14 liter gløgg og 14 liter kaffe, fortæller Susanne, som traditionen tro åbner Susannes Julecafé til markedet på lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...